Over ons

Nicon Vloeren is specialist in het maken van alle soorten afwerkvloeren.

We beschikken over vijftien vrachtwagencombinaties waarmee zandcement- en anhydrietdekvloeren gemaakt worden. Deze vrachtwagens zijn zelfvoorzienend en produceren op locatie zonder afval achter te laten. We kunnen bijna op iedere locatie vloeren leggen, zelfs tot op grote hoogtes.

Naast zandcementdekvloeren en anhydriet verzorgen we ook egalisatiewerkzaamheden, het aanbrengen van schuimbeton en vloerisolatie. Tevens kunnen we ook de complete vloerafwerking voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van tapijt(tegels), linoleum, PVC, PU gietvloeren en andere projectstofferingen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Nicon Vloeren is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland en bestaat uit dertien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, inclusief tegelwerken. Daarnaast verzorgen we metsel- en steigerwerk. Bezoek onze showrooms waar we graag advies geven over keukens, sanitair, tegels, raam- en vloerbekleding.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?
GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP